- Любарець, Владислава Вікторівна (2012) Етична складова у формуванні професійної компетентності фахівців сфери туризму In: Сучасні тенденції розвитку та вдосконалення туристської діяльності в Україні в контексті концептуальних положень глобальних етичного кодексу туризму: матеріали XIІ аспірантських читань . Київський університет туризму, економіки і права, м.Київ, Україна, pp. 189-196.
Preview |
PDF
Любарець Етична складова у формуванні професійної компетентності фахівців сфери туризму.pdf Download (74kB) | Preview |
Abstract
Формування етичних якостей – важлива складова у формуванні професійної компетентності майбутніх фахівців сфери туризму до майбутньої професійної діяльності. Цілеспрямоване, систематичне формування професійно-етичних якостей не тільки впливає на моральну свідомість фахівця, сприяє переведенню етичних знань у особисті переконання, підвищує розуміння їхньої суспільної значущості, а й створює необхідну морально-психологічну атмосферу та стимулює високоморальні вчинки, регулюючи поведінку.
Item Type: | Book Section |
---|---|
Keywords: | Формування етичних якостей, професійна компетентність майбутніх фахівців сфери туризму |
Subjects: | Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 3 Social Sciences > 37 Education > 377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 9 Geography. Biography. History > 91 Geography. Exploration of the Earth and of individual countries. Travel. Regional geography |
Divisions: | Institute of Vocational Education > Laboratory of online course book for VET |
Depositing User: | Владислава Вікторівна Любарець |
Date Deposited: | 26 Feb 2015 07:54 |
Last Modified: | 26 Feb 2015 07:54 |
URI: | https://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/8428 |
Downloads
Downloads per month over past year
Actions (login required)
View Item |