Digital Library NAES of Ukraine

Features of professional training future cooks in VEТ-schools

- Дрозіч, Ірина (orcid.org/0000-0002-8881-9314) (2024) Features of professional training future cooks in VEТ-schools In: Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля: матеріали восьмоï міжвуз. наук.-практ. конференції (м. Хмельницький, 12 квітня 2024 р.) . ВСП «ХТЕФК ДТЕУ», м. Хмельницький, Україна, pp. 99-102. ISBN 978-966-2729-7-6

[thumbnail of Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля матеріали восьмоï міжвуз. наук.-практ. конференції-99-102.pdf] Text
Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля матеріали восьмоï міжвуз. наук.-практ. конференції-99-102.pdf

Download (465kB)

Abstract

The peculiarities of professional training of future chefs in vocational (vocational and technical) education institutions are revealed.

Item Type: Book Section
Additional Information: URL: https://drive.google.com/file/d/1pbo35jAdPJVtW9RmLNvoJOj4mwr7P8dN/view
Keywords: cook, standard, competences, professional training.
Subjects: Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 3 Social Sciences > 37 Education > 377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 6 Applied Sciences. Medicine. Technology > 64 Home economics. Domestic science. Housekeeping
Divisions: Institute of Vocational Education > Professional training technologies Laboratory
Depositing User: Тетяна Миколаївна Герлянд
Date Deposited: 11 Jun 2024 09:37
Last Modified: 11 Jun 2024 09:37
URI: https://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/741341

Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item