Довгань, А.І., Овчарук, О.В. and Пужайчереда, Л.М. (2014) Молоко та молочні продукти: Навч.-метод. матеріали для проведення заходів з учнями початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів з питань раціонального харчування . «ФОП Середняк Т.К.», м. Дніпропетровськ, Україна. ISBN 978-617-7029-76-1
Preview |
PDF (методичні рекомендації)
Metodichka_MOLOKO_2014.pdf - Published Version Download (1MB) |
Abstract
Навчально-методичні матеріали побудовані на тематиці з основ раціонального харчування, зокрема з питань харчування та споживання молочних продуктів. Подано пояснювальну записку для вчителя, інформаційні матеріали для вчителя початкових класів, які можуть бути використаними для проведення заходів з основ здорового харчування в рамках курсів, що спрямовані на вивчення основ здоров’я, курсів за вибором з питань здорового харчування, споживчих знань. Інформаційний блок для вчителя вміщують приклади уроків, завдання для учнів, що подані у ігровій, інтерактивній формі. Для вчителів, методистів початкової школи загальноосвітніх навчальних закладів. Може бути використаний для підготовки студентів педагогічних ВНЗ та в системі післядипломної педагогічної освіти.
Item Type: | Book |
---|---|
Keywords: | Загальна середня освіта, здорове харчування, молоко |
Subjects: | Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 3 Social Sciences > 304 Social questions. Social practice. Cultural practice. Way of life (Lebensweise) Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 3 Social Sciences > 37 Education > 373 Kinds of school providing general education |
Depositing User: | Завідувач відділом Оксана Василівна Овчарук |
Date Deposited: | 24 Nov 2014 13:59 |
Last Modified: | 24 Nov 2014 13:59 |
URI: | https://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/6117 |
Downloads
Downloads per month over past year
Actions (login required)
View Item |