- Оліферчук, Оксана Григорівна (2011) Modern educational technology FORMATION readiness for professional chefs of the future In: Система роботи ПТНЗ з формування професійно-мобільного кваліфікованого робітника (2). Інститут професійно-технічної освіти НАПН України, 2011. Криворізький міський методичний центр ПТО, 2011., м. Кривий Ріг, Україна, pp. 96-98.
PDF (СУЧАСНІ ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНЬОГО КУХАРЯ)
СУЧАСНІ_ПЕДАГОГІЧНІ_ТЕХНОЛОГІЇ.pdf - Published Version Restricted to Registered users only Download (183kB) | Request a copy |
Abstract
We consider the definition of "training" and "learning technology", their relationship in the training of chefs
Item Type: | Book Section |
---|---|
Keywords: | educational technology, chef training, readiness, professional activities |
Subjects: | Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 3 Social Sciences > 37 Education > 377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics |
Divisions: | Institute of Vocational Education > Laboratory of vocational education and training content |
Depositing User: | ст. викл. Оксана Григорівна Оліферчук |
Date Deposited: | 29 Mar 2014 17:27 |
Last Modified: | 29 Mar 2014 17:27 |
URI: | https://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/2573 |
Downloads
Downloads per month over past year
Actions (login required)
View Item |