Інформаційно-комунікаційні технології у формуванні підприємницької компетентності майбутніх фахівців ресторанного господарства

- Ткаченко, М.В. (2014) Інформаційно-комунікаційні технології у формуванні підприємницької компетентності майбутніх фахівців ресторанного господарства In: Матеріали звітної науково-практ. конф. за 2013 р. [«Науково-методичне забезпечення професійної освіти і навчання» (Т.2). ІПТО НАПН України, м.Київ, Україна, pp. 96-98.

[img]
Preview
PDF
Ткаченко.pdf - Published Version

Download (64kB)

Abstract

In theses it is underlined, that one of tasks of a professional educational institution is formation at its graduates of enterprise competence. One of means of its decision is use of information-communication technologies in a professional educational institution.

Item Type: Book Section
Keywords: Professional educational institution, enterprise competence, information-communication technologies
Subjects: Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 3 Social Sciences > 37 Education > 37.01/.09 Special auxiliary table for theory, principles, methods and organization of education > 37.09 Organization of instruction
Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 3 Social Sciences > 37 Education > 377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
Divisions: Institute of Vocational Education > Laboratory of vocational guidance and training
Depositing User: Микола Іванович Вовковінський
Date Deposited: 22 Oct 2014 06:55
Last Modified: 22 Oct 2014 06:55
URI: https://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/6578

Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item