Методичні прийоми використання підручника «Кулінарія. 11 клас» під час формування у старшокласників відповідних базових понять

- Левченко, Надія Григорівна (2012) Методичні прийоми використання підручника «Кулінарія. 11 клас» під час формування у старшокласників відповідних базових понять Проблеми сучасного підручника (12). pp. 491-496.

[img] PDF
2_39.pdf
Restricted to Registered users only

Download (123kB) | Request a copy

Abstract

In the article the methodical ways of the textbook «11 Cooking Class» in the formation of a high school of the underlying concepts. The mechanism of interaction between the stages of concept development and the functions performed by a tutorial that contributes to a high school performance of formation of basic concepts.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: basic concepts, stages of concept development, textbook, the formation of concepts.
Subjects: Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 3 Social Sciences > 37 Education > 373 Kinds of school providing general education
Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 6 Applied Sciences. Medicine. Technology > 64 Home economics. Domestic science. Housekeeping
Divisions: Institute of Pedagogics > The Laboratory of Profile Studies and Vocational Consultation
Depositing User: молодший співробітник Анастасія Борисівна Єленська
Date Deposited: 04 Jun 2014 12:49
Last Modified: 06 Oct 2015 07:02
URI: http://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/4620

Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item