СОЦІАЛЬНА ПОЛІТИКА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ СТОСОВНО ЗОВНІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ З УКРАЇНИ

- Панченко, Роман Васильович (orcid.org/https://orcid.org/0009-0007-4023-6332) (2023) СОЦІАЛЬНА ПОЛІТИКА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ СТОСОВНО ЗОВНІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ З УКРАЇНИ УДПУ, Умань. (Unpublished)

[img] Text (Обгрунтування дослідження)
Обгрунтування Панченко.docx - Draft Version
Restricted to Registered users only

Download (38kB) | Request a copy

Abstract

Дисертація пана Романа Васильовича Панченка присвячена вивченню соціальної політики Європейського Союзу в контексті зовнішньо переміщених осіб з України. У обгрунтуванні визначено актуальність дослідження, пов'язану з масовими переселеннями через війну, та важливість захисту та соціальної підтримки цієї вразливої групи населення. Вказано, що дослідження спрямоване на аналіз нових підходів ЄС до міграційної політики після приєднання до Берлінської декларації, а також на виявлення можливостей для поліпшення соціальної справедливості для цієї групи осіб. В обгрунтуванні висвітлено теоретичну та практичну значущість, методи дослідження, мету, завдання і новизну.

Item Type: Other
Subjects: Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications > 3 Social Sciences
Divisions: Institute for Digitalisation of Education > Experimental laboratory
Depositing User: Роман Васильович Панченко
Date Deposited: 18 Oct 2023 07:53
Last Modified: 18 Oct 2023 07:53
URI: https://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/737019

Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item