Items where Author is "Довгань, А.І."
- Довгань, А.І., Гільберг, Т.І. and Капіруліна, С.Л. (2020) Basics of consumer knowledge. The program for pupils of grades 1-11 [Teaching Resource]
Довгань, А.І., Овчарук, О.В. and Пужайчереда, Л.М. (2014) Молоко та молочні продукти: Навч.-метод. матеріали для проведення заходів з учнями початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів з питань раціонального харчування . «ФОП Середняк Т.К.», м. Дніпропетровськ, Україна. ISBN 978-617-7029-76-1
Довгань, А.І., Пужайчереда, Л.М. and Овчарук, О.В. (orcid.org/0000-0001-7634-7922) (2014) Ми обираємо здорове харчування:навчально-методичний посібник навчального курсу за вибором для 8(9) класів ЗНЗ . ТОВ "Друкарня Вольф", м. Київ, Україна.
Довгань, А.І., Гільберг, Т.Г., Капіруліна, С.Л., Магалецька, Т.Д., Подолюк, С.М., Пужайчереда, Л.М., Слюсар, О.І., Скоробогатов, А.В. and Часнікова, Олена Володимирівна (2008) Basics of consumer knowledge. Training manual for secondary schools. Grades 1-12 . Навчальна книга, м. Київ, Україна. ISBN 978-966-329-075-1