Items where Author is "Дрозіч, Ірина"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 8.

Article

- Царьова, Евеліна Сергіївна (orcid.org/0000-0001-9929-6670) and Дрозіч, Ірина (orcid.org/0000-0002-8881-9314) (2023) Training and practice centers as a center for obtaining professional qualifications for various target groups Професійна освіта, 1-2 (58-59). pp. 36-41. ISSN 978-617-513-681-2

Book Section

- Дрозіч, Ірина (orcid.org/0000-0002-8881-9314) (2023) Еducational cases in professional training future cooks In: Інноваційна професійна освіта. – Випуск 2(9). – Науково-методичне забезпечення професійної освіти і навчання: матеріали ХVІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (звітної) Інституту професійної освіти НАПН України (27 – 30 березня 2023 р.) . ІПО НАПН України, м. Київ, Україна, pp. 44-47. ISBN 978-617-95325-1-1

- Дрозіч, Ірина (orcid.org/0000-0002-8881-9314) (2023) Case technology as a means of forming the professional competence of future skilled workers In: Професійне становлення особистості: проблеми і перспективи : матеріали ХІІ міжнар. наук.-практ. конференції (м. Хмельницький, 19–20 жовт. 2023 р.) . ХНУ, м. Хмельницький, Україна, pp. 326-327. ISBN 978-966-330-301-7

- Дрозіч, Ірина (orcid.org/0000-0002-8881-9314) (2023) Implementation of interdisciplinary connections in the process of formation of professional competence of future skilled workers In: Реалізація професійної спрямованості навчання шляхом використання інноваційних засобів активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти при викладанні загальноосвітніх предметів у закладі професійно-технічної освіти: збірник матеріалів . ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», м. Хмельницький, Україна, pp. 26-30.

- Дрозіч, Ірина (orcid.org/0000-0002-8881-9314) (2023) Educational cases as a means of forming the professional competence of future chefs In: Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля: матеріали сьомої міжвуз. наук.-практ. конференції (м. Хмельницький, 12 квітня 2023 р.) . ВСП « ХТЕФК ДТЕУ», м. Хмельницький, Україна, pp. 144-145. ISBN 978-966-2729-7-6

Book

Гайдук, О.В. (orcid.org/0000-0002-2290-6669), Дрозіч, Ірина (orcid.org/0000-0002-8881-9314), Каленський, А.А. (orcid.org/0000-0001-9034-5042) and Лапа, О.В. (orcid.org/0000-0002-0964-7674) (2023) A collection of educational cases on the physiology of nutrition and occupational safety of cooks: a practical guide . Інститут професійної освіти НАПН України, м. Київ, Україна. ISBN 978-617-8167-04-2

Кулалаєва, Наталя Валеріївна, Герлянд, Т.М., Гайдук, О.В., Дрозіч, Ірина and Романова, Г.М. (2020) Modern technologies of confectionery production . ІПТО НАПН України, м. Київ, Україна.

Герлянд, Т.М., Кулалаєва, Наталя Валеріївна, Романова, Г.М., Шимановський, Марк Мусійович and Дрозіч, Ірина (2019) Organization of the dual form of education in vocational (vocational) education institutions . Полісся, м. Житомир, Україна. ISBN 978-966-655-926-8

This list was generated on Thu Apr 25 07:10:43 2024 EEST.